Verliefd op de barndoor

0
views

Wij zijn helemaal verliefd op de landelijke sliding barndoor. Je hebt de schuifdeuren ook in koper, staal of glas, maar de houten deur blijft onze favoriet. Hij kan ingezet worden als afscheiding in de woonkamer, deur voor de badkamer of inloopkast. Zorg wel dat de deur gezien wordt, want het is een echte eyecatcher.

Met schuifdeuren heb je geen naar binnen slaande deuren meer en creëer je dus meer ruimte. Een spiegel aan de binnenkant, wanneer de deur gebruikt wordt voor de inloopkast of badkamer, versterkt dit ruimtelijke gevoel. Door bovendien de scharnieren en het schuifmechanisme zichtbaar te maken, krijg je een combinatie van de industriële en landelijke look.

MushroomWoodDM-2-1
mushdrnologo-7
MondragonDoor-2
20130419-120553
6E9A0400

Foto’s: https://porterbarnwood.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here