Modern vintage

0
views

Ben jij ook zo aan het puzzelen met je interieur? Modern, landelijk of juist industrieel. Het heeft allemaal wel iets leuks. Onze tip: Combineer het. Geef je eigen draai aan je interieur. Het is tenslotte een plek waar jíj je thuis moet voelen. Alles mag.

Je kunt een interieur eigen maken door bijvoorbeeld een leuke persoonlijke foto wand te creëren. Maar wat nog leuker is, om oude dierbare producten weer nieuw leven in te blazen. Combineer oma’s krukje met je moderne behang. Gebruik hem als bijzettafel en maak er een eyecatcher van! Vind je oma’s oude krukje echt niet meer kunnen? Dan kun je hem altijd nog een likje verf geven.

Maak van opa’s wandelstok een wandhaak, van je tantes koffieblikken een kandelaar, van je andere tante haar oude pannen een hanglamp, of van je vader zijn oude schoen een vintage plantenbak. Met een beetje creativiteit kom je al heel ver. Bekijk hieronder nog een paar leuke voorbeelden. Wees uniek! Want weggooien kan altijd nog.
architecture-1867437_1280
20151005_191835
bloomed-shoes-
chair-1840526_1920

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here