Wat is jouw sfeer?

0
views

Sfeer is ontzettend belangrijk. Het kan je somber maar ook juist goed laten voelen. Een bepaalde sfeer kan je zelfs pushen tot een aankoop! Wanneer jij tijdens het shoppen in een mooie, opgeruimde winkel loopt -met relaxte muziek-, dan is de kans groot dat je iets koopt. Groter dan wanneer je in een kale, lege winkel loopt met vlekken op de vloer en een doodse stilte. Een omgeving maakt ongemerkt veel indruk op je.

In huis is dit net zo. Je kunt pas helemaal jezelf zijn in een fijn thuis dat bij jou past. Dit is heel persoonlijk. Daarom is het belangrijk je eigen sfeer te vinden. Kijk veel op internet en bij anderen in huis. Wat vind jij mooi? Wat juist niet? Vind jij zowel vintage als moderne interieurs mooi? Dat is niet erg, combineer het! Meer hierover kun je lezen in het andere artikel: Modern vintage. Maar zorg ervoor dat het sfeertje bij jou past. Gelukkig hebben wij met Interiorbarn alvast heel wat wooninspiratie voor je verzameld!

Processed with VSCO with m5 preset
pexels-photo-200302
pexels-photo-121537

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here