Jungle home

0
views

Veel planten zorgt voor een verfrissende jungle in huis. Groen is altijd mooi met aardse tinten of hout, maar fleurt ook een strakke zwart/wit interieur op. Je hebt meerdere keuzes, kies je voor een boom, kamerplant of vetplant? Het geeft stuk voor stuk sfeer, maar een boom heeft wat meer verzorging nodig dan een vetplant… Hoe groen zijn jouw vingers?

Met een enorme boom geef je de ruimte gelijk een andere uitstraling. Het vult de ruimte op als je een wat hoger plafond hebt, maar zorgt daarnaast ook voor geluiddemping, het zuiveren van de lucht, produceert zuurstof en reguleert de luchtvochtigheid. Dat is nog ‘ns handig!

Planten doen een hoop met je interieur. En niet alleen in je woonkamer of slaapkamer! Denk ook eens aan de badkamer. Kies planten die van nature van een vochtige omgeving houden. Voor de slaapkamer kun je het beste voor zuurstofrijke planten kiezen. Die zorgen ervoor dat je minder snel gaat snurken…

We hebben hieronder wat botanische wooninspiratie voor je verzameld, enjoy!

 

 

Credits

1 Old Brand New

2 Sugar & Cloth

3. Interiorjunkie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here