Vrolijk je wanden op met hout

0
views

Wat moet je met die saaie wanden in je huis? Een kleurtje? Probeer eens peel&stick houten plankjes. Met kinderlijke eenvoud vrolijk je die saaie witte wand op in je woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer…

Je kunt een wand bekleden met sloophout, steigerhout, pallethout of hardhout. De houten panelen kunnen als laminaat aan de muur bevestigd worden, zodat je geen overgang ziet. Omdat de wand een echte aandachtstrekker wordt, is het wel belangrijk dat je daar in de rest van je interieur rekening mee houdt. Zo is het bijvoorbeeld mooi als de vloer contrasteert.

Hieronder een aantal mooie voorbeelden van Stikwood:

 

Credits

Bobby Berk

2 PCW Millwork

3 Stikwood

The Jones Fix

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here