Steel de show met deze bar

0
views
bar2

Zie jij jezelf al zitten? Samen met een paar vrienden om deze bar. Misschien shake je wel cocktails of kijk je naar voetbal op een groot scherm achter de bar. Bang voor vlekken hoef je niet te zijn, want de bar is gemaakt van vuilafstotend acaciahout. Een eyecatcher is de hoge tafel zeker. Het heeft een industriële look, maar kan ook goed gecombineerd worden met landelijk, Scandinavisch of modern design.

bar
bar3

Industrieel design is helemaal in. Robuuste materialen zoals onbewerkt hout, frames van staal en beton zorgen voor een rauwe uitstraling. Grote functionele meubels, zoals een stellingkast van metaal, een stoere lockerkast of een houten salontafel met grote wielen eronder zijn typisch voor deze stijl.

Meer inspiratie opdoen? Wij schreven eerder het artikel ‘Zo breng je de industriële stijl in huis‘.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here