Binnenkijker van vtwonen

0
views
Binnenkijken VTwonen - Interiorbarn
Binnenkijken VTwonen - Interiorbarn

Er zijn maar weinig tv-programma’s of series die ik netjes iedere week volg. Op één na; vtwonen. Ik kan niet anders dan gekluisterd voor het scherm blijven zitten. De mooie dingen die ze daar creëren, daar ben ik jaloers op. Het geeft ontzettend veel inspiratie. Oké, stiekem mis ik wel eens een aflevering. Gelukkig zijn alle fragmenten online terug te zien!

Een favo filmpje is de ‘Binnenkijker in het huis van Suzan – VT Wonen’. Suzan heeft een mooi ingericht huis, in industriële sferen. Ze vertelt hoe ze aan haar spullen komt en dat er aan ieder product in huis wel een verhaal zit.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kleine waarschuwing, dit filmpje is inspiration-overloaded. Bekijk hem hier:

Credits: www.VTWonen.nl

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here