Helemaal hip: prullenbak met sensor

0
views

Hoe makkelijk is het als de prullenbak open gaat, zodra jij nadert met wat afval? Dat is wat wij dachten toen we de Tectake sensor prullenbak in huis haalden. De prullenbak is ruim, heeft een extra band die de vuilniszak vasthoudt, maar bovenal: het heeft een sensor. Doordat hij automatisch opent, is de prullenbak direct een stuk hygiënischer.

Prullenbak
Prullenbak_automatisch
9200000036116402

Inmiddels staat hij al een tijdje in huis, en kunnen we gerust zeggen dat het een aanrader is! De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Voor een kleine 50 euro haal je al zo’n superstoere prullenbak in huis.

Prullenbak
Prullenbak

TIP: houdt wel de sensor goed schoon, anders kan de prullenbak gaan ‘spoken’

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here