Maak je hout als nieuw met kokosolie

0
views

Heb je houten meubels in huis die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken? Vervaagd, beschadigd of onbewerkt? De kokosolie uit de keuken is de oplossing. We wisten al dat kokosolie lekker is om mee te koken en goed is voor de huid en het haar, maar dat het ook nog eens voor een permanente glanslaag zorgt op hout, dat is een verrassende bijkomstigheid.

Wrijf de olie in het hout en laat het intrekken. Daarna is het hout donkerder en straalt het als nooit tevoren.

Geen kokosolie in de buurt? Hetzelfde effect is te bereiken met walnoten, maar dat kost wel iets meer moeite. Kraak de walnoot en wrijf het eetbare deel over het hout. De olie uit de noot zorgt ervoor dat het hout donkerder wordt en eruit ziet als nieuw.

Nog meer huistips om hout op te knappen? We horen het graag!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here