De betonlook

0
views
Interiorbarn - beton4
Interiorbarn - beton4

Een echte woontrend van dit jaar is het gebruik van ruwe materialen. Hoe meer structuur, hoe beter. Beton is daarom niet meer te missen in ons interieur! Je kunt je kamer geweldig decoreren met betonnen accessoires. Dit geeft een stoere en industriële sfeer. (Check ook ons cementtafeltje!) Daarnaast matcht het grijze beton goed met iedere kleur.

Nog stoerder is een hele wand met een betonlook. Tip: Ren niet meteen naar de bouwmarkt om een emmer beton aan te maken. Iets veiliger voor je muren is het gebruik van betonverf. Deze verf is speciaal ontwikkeld met een dikke korrel erin. Dit geeft structuur aan de verf, maar is nog wel gemakkelijk te smeren! Betonverf is in veel verschillende kleuren en diktes verkrijgbaar. Ideaal voor de echte betonlook.

 

Interiorbarn - beton2

Interiorbarn - beton

Interiorbarn - beton3

Interiorbarn - beton4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here