Mustsee: De Woerd – Leiden

0
views
Interiorbarn de woerd

We hebben er weer eentje toegevoegd: De Woerd – in Leiden. Deze winkel is met zijn 1200 m² behoorlijk groot voor ‘Leidse’ begrippen. De winkel bevat onwijs veel verschillende unieke meubelen en decoratie. Je kunt hier dus lekker doorheen struinen. Er heerst een lichte Chinese en Indische sfeer. Het grootste gedeelte van de meubelen komt dan ook uit deze verre landen. Zoek je een echt uniek product? Dan mag je deze winkel zeker niet missen.

Interiorbarn de woerd

Interiorbarn de woerd

Interiorbarn de woerd

Interiorbarn de woerd

Interiorbarn de woerd

 


 

Hogewoerd 23-29
2311 HE Leiden
T:071 566 1325
info@dewoerd.nl

Bekijk hier alle hotspots van Leiden:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here