Sieraad voor het interieur

0
views
ACV studio - Interiorbarn

Heerlijk vind ik dat; op een zondag middag lekker op internet struinen naar leuke hebbedingetjes. Tot ik plots een designstudio tegenkwam waar mijn mond van openviel. Deze studio bevindt zich helaas niet om de hoek… ACV Studio is gevestigd in Australië.

De kunstenares is Anna Varendorff. Zij heeft meerdere kunstwerken op haar naam staan. ACV Studio is een project van Anna en bevat een reeks limited edition vazen. Deze ontzettend mooie objecten zijn allen met de hand gemaakt van messing.

ACV studio - Interiorbarn 5

Iedere vaas is bestempeld met een eigen editienummer. Door het hand-made proces is ook iedere vaas uniek. Erg goedkoop zijn de messing objecten overigens niet. Maar ze zijn het dubbel en dwars waard! Dit is een sieraad voor je interieur.

 

ACV studio - Interiorbarn

 

Credits: www.acvstudio.com (Anna Varendorff)

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here