Herfst is gearriveerd: openhaard mag aan

0
views

De herfst is weer begonnen, de dagen worden langer en het weer treuriger. Toch zijn er ook lichtpuntjes. Ook de tijden van heerlijk languit op de bank liggen, met een kop thee en een warme plaid, breken namelijk weer aan. De warme openhaard mag dan natuurlijk niet ontbreken!

Kies je voor een ruime haard, centraal aan de wand of gebruik je het als scheidingselement? Een elektrische kachel of een houtkachel?

Het voordeel van een elektrische openhaard, is dat er slechts één druk op de knop nodig is om de kachel aan te zetten. Je hoeft geen hout in huis te halen en ze zijn vaak een stuk veiliger. Een houtkachel heeft echter een heel groot voordeel: het is een echte sfeermaker. Alleen de houtblokken al geven ambiance, en vergeet de geur en geknisper van het vuur niet. Waar ga jij voor?

De sfeer van een ‘echte’ houthaard kun je natuurlijk ook creëren door blokken hout te stapelen naast de openhaard in een mand of verwerkt in de muur.

Nordicdays

Musta Ovi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here