Kussens, kussens en nog meer kussens

0
views
Interiorbarn - kussens

Kussentjes en kleedjes, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Kussens kleden een ruimte echt aan, geven warmte en vooral sfeer. Zeker nu de koude dagen weer aanbreken. Je kunt ze kwijt op je stoel, bank en natuurlijk op het zitje in je vensterbank. (Inspiratie voor een vensterbank-zitje, vindt je hier!)

Een trend van nu is het gebruik van grafische printjes en verschillende structuren in je interieur. Dit komt overal in terug. Denk aan behang, evloerkleden, je dekbedovertrek of in je kussens. De kussens mogen verschillende stoffen bevatten. Denk aan kussens met een schapenvacht, dotjes, gebreid of juist een fluweel zacht stofje. Wij hebben natuurlijk wat kussen-inspiratie voor je verzameld. Veel plezier!

Interiorbarn - kussens

Interiorbarn - kussens

Interiorbarn - kussens

 

Interiorbarn - kussens

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here