Nieuwe trend: color blocking

0
views

Rustig interieur? Weinig kleur? Veilige meubels? Dat hoeft niet meer! Deze nazomer is color blocking weer helemaal hot. Een interieurtrend die lef en vrolijkheid uitstraalt. Het draait bij color blocking om het combineren van gewaagde kleuren om zo een bijzonder contrast te creëren. Meerdere kleuren mag, maar om toch een beetje rust te creëren, kan je het beste kiezen voor twee kleuren.

 

Felgekleurde kussens

 

Gele plaid

Het liefst kies je voor twee kleuren die voor een mooi contrast zorgen, zoals bijvoorbeeld roze en geel. Als je de basis van je kamer wit houdt, springen deze kleuren er nog meer uit. Vind je dit iets te veel van het goede? Je kunt ook kiezen voor kleine color blocks, zoals bijvoorbeeld felgekleurde kussens op de bank, een bontgekleurd vloerkleed of een grote lamp met een knalkleur.

Lampen in allerlei kleuren
Bijzettafeltje

Dat felle kleuren ‘mogen’, zagen we ook op de VT Wonen en Design beurs. Zowel de muur, de accessoires als de meubels mogen eruit springen. Hieronder zie je wat inspiratiefoto’s van de beurs.Veel succes met het color blocken van je huis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here