Bloggers gezocht!

0
views
be creative

Bloggers, schrijvers en creatievelingen opgelet! Ben jij gek op interieur, design en woontrends? Krijg jij kriebels in je buik als je een leuke DIY voorbij ziet komen? Heb je veel inspiratie en vind je het leuk om hierover te schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zoeken woon-enthousiastelingen met met schrijftalent die willen bloggen voor Interiorbarn. Denk hierbij aan DIY-projecten, binnenkijkers, leuke woonwinkels of verslaglegging van de nieuwste trends. Frequentie spreken we in overleg af.

Door te bloggen voor Interiorbarn werk je aan je eigen exposure. Jouw naam en foto komt bij het artikel te staan. Heb je een eigen site of blog? Dan worden er ook linkjes opgenomen.

Benieuwd op welke manieren wij kunnen samenwerken? Stuur ons even een berichtje. Wie weet kun jij ons bloggersteam versterken!

info@interiorbarn.com

 

Interiorbarn blogger

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here