5 tips voor een romantische wintersfeer in huis

0
views

De dagen worden weer korter, de kaarsjes mogen weer aan en de warme plaids weer op de bank. Creëer  warmte en gezelligheid in huis met deze 5 tips:

1. Zacht
Niets is lekkerder dan op een donkere avond weg te kruipen onder een zachte plaid, tegen een aantal kleurrijke fluffy kussens aan. Een zacht kleedje op de vloer doet ook wonderen.

Woood Schapenvacht

 

Malagoon peach pink mohair plaid

2. Kaarsjes
Kaarslicht geeft sfeer, warmte en subtiel licht. Zet een grote kandelaar naast de bank, een paar theelichtjes in de vensterbank of groepeer een paar kleine kaarsjes op een plateautje op de eettafel. Lekker knus!

Riverdale Royal Waxinelichthouder


3. Groen
Planten laten je huis leven. Kies voor een boom of cactus in de woonkamer, een bos bloemen op de eettafel, een klein bloempotje bij het toilet en een hangplant in de studeerkamer.

Pannenkoekenplant


4. Sfeerlicht
Verlichting is een belangrijke sfeermaker. Kies het liefst voor warm, zacht licht. Of wat dacht je van een cotton balls slinger?

Calex Filament Giant LED

5. Geur
Geuren en sfeer zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ruikt je huis lekker? Dan voel je je sneller thuis. Verse bloemen op tafel, een geurkaars of een geurbrander doen wonderen.

Geurstokjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here