Dit kan behang doen voor een ruimte

0
views

De meeste ruimtes in een huis zijn voorzien van behang en dat geeft per ruimte een andere indruk. Behang kan een ruimte heel klein en sfeervol maken, maar ook ruimtelijk en rustig. Het voordeel van behang is dat er voldoende aanbod is. Je hebt behang in allerlei kleuren, patronen, structuren en maten.

Maak behang de eyecatcher van de ruimte

Allereerst kun je er natuurlijk voor kiezen om het behang de eyecatcher van de ruimte te maken. Je kiest voor een mooi opvallend en uniek stukje behang. Dit kun je zelf ontwerpen, maar vaak als je goed zoekt kun je zo’n gaaf stuk behang ook online vinden. Als je een kamer even een totaal andere uitstraling wilt geven kun je dat doen door middel van behang. Van een kamer met vier muren met hetzelfde behang naar een kamer met één bijzondere muur met opvallend behang is al een heel groot verschil. Ben je dus toe aan iets anders in een ruimte in jouw huis? Ga voor een opvallend en uniek behang, zo geef in één keer de hele kamer een make-over.

Verwezenlijk ruimte door het gebruik van lichte kleuren

We hebben allemaal die ene kamer, die klein en sfeerloos is. Je komt er binnen en wilt eigenlijk zo snel mogelijk weer weg.  Ook hier kan behang helpen en is het juist niet aan te raden een opvallend en uniek behang te nemen. In kleinere ruimtes die je het liefst groter wilt laten lijken is het de wet van eenvoud van toepassing. Als je een rustige lichte kleur gebruikt in deze kamer, kun je ruimte verwezenlijken.

Heb je nog nooit behangen? Bekijk dan eerst enkele voorbeelden zodat je niet het behang verspilt. Het zou zonde zijn om weer nieuw behang aan te moeten schaffen.

Gebruik jij behang om ruimte te creëren of juist als eyecatcher in een ruimte?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here