Zorg voor eenheid in huis en tuin

0
views

De lente komt er weer aan en dat betekent dat het leven buiten steeds meer gaat beginnen. Het is belangrijk om te kiezen voor een mooie doorloop tussen huis en tuin. Als je het gevoel hebt dat huis en tuin één zijn dan zal je veel vaker buiten zitten. Het buiten zitten in de lente en zomer is natuurlijk heerlijk en dat wil iedereen bereiken.

Maak gebruik van accessoires

Vaak denken mensen dat je buiten geen accessoires nodig hebt, maar het tegendeel is waar. Als je gebruik maakt van accessoires, dan heb je een huiselijker gevoel in de tuin. Een huiselijk gevoel zorgt er natuurlijk voor dat je meer zin krijgt om lekker buiten te gaan zitten. Je kunt zelf accessoires maken, zoals fotolijstjes of kaarsen, maar je kunt ook accessoires kopen. Het is daarbij leuk om dezelfde stijl te gebruiken binnen én buiten om zo eenheid te verwezenlijken.

Zorg dat de meubels met elkaar overeenkomen 

Als je binnen veel meubels hebt die van hout gemaakt zijn, dan is het handig om dit ook buiten door te voeren. Afgestemde meubels in huis en tuin zorgen weer voor die eenheid die je zo graag wilt. Je kunt daarbij kijken naar de kleuren of materialen van meubels. Een blauwe focus in huis? Zorg dan dat je deze focus ook mee naar buiten neemt. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld hout of rotan kun je zowel binnen als buiten dezelfde meubels gebruiken.

Planten & bloemen buiten maar ook binnen 

In de tuin heb je waarschijnlijk planten, maar om eenheid te verwezenlijken, kun je ook planten naar binnen halen. Als je zowel binnen als buiten dezelfde soort planten hebt, dan krijg je het idee dat de tuin een verlengde is van het huis. Je kunt ook in planten dezelfde kleuren terug laten komen.

Zit jij ook graag in de tuin? Is er eenheid in huis en tuin bij jou?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here