DIY: Armbreien

0
views

Breien met je armen? Jawel, het kan. Het is nog makkelijk ook! Een sjaal, muts of plaid heb je in een handomdraai gemaakt.

Voor deze breitechniek gebruik je een dikke wolsoort en je armen. Wat erg populair is tegenwoordig: Lontwol. Dit is puur schapenwol wat in een draad, oftewel ‘lont’ gekamd is. Maar je kunt het armbreien natuurlijk met ieder gewenst materiaal uitproberen.

Wil je weten hoe het moet? We hebben het natuurlijk even getest voor je! In het filmpje hebben we de textielgaren van Hooked Zpagetti gebruikt. Dit is een vrij dik en elastisch materiaal wat van gerecycled textiel is gemaakt. Bekijk hieronder onze tutorial. Veel succes! Laat je ons weten of het gelukt is?

Tutorial Interiorbarn – DIY armbreien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here