De shiny zomertrend van 2018: Goud

0
views
gold Interiorbarn

De zomer is weer in aantocht. Tijd om zowel binnen als buiten eens het zonnetje te laten schijnen! Vorig jaar stonden de metalen koper en brons in de spotlights. Dit jaar is dat messing en goud. Deze ‘gele’ tinten komen terug in bijvoorbeeld stoffen, behang, tafelpootjes en woonaccessoires. Tip: koop een gouden spuitbus en geef je accessoires (zoals kandelaars, potten of vaasjes) een nieuw kleurtje!

In de tuin mag deze trend ook niet ontbreken. De gouden kleur komt veel terug in bloempotten en kussens. Het geeft een chique en romantische sfeer. Wie vind dat nou niet fijn? Deze gouden shiny producten mogen niet ontbreken in jouw interieur!

1. Leopard deurklink – Maakt van iedere simpele deur een echte blikvanger!

 

2. Dutchbone vaas – Geef je interieur een robuuste touch.

 

3. Kave home Nexus wandklok – Met deze Nexo wandklok van Laforma kom je nooit meer te laat.

 

4. Sidetable Crane – Staat geweldig als eyecatcher in een botanisch interieur!

 

5. Antique Brass kruk gold  – Deze handige stijlvolle gouden kruk komt altijd van pas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here