Disclaimer

Interiorbarn publiceert op deze website ter vermaak en informatie artikelen, afbeeldingen en andere zaken voor particuliere, niet commerciële doeleinden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. Interiorbarn behoudt het recht om op elk gewenst moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder daar mededeling over te hoeven doen.

Interiorbarn is zorgvuldig als het gaat om het geven van correcte en actuele informatie aan bezoekers. We zijn niet verantwoordelijk voor informatie, data, programma’s die je via onze sites krijgt van derden. Ook linken we wel eens door naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de content en beleid van deze partijen.

Interiorbarn maakt gebruik van advertenties van derden ter ondersteuning van onze website. Sommige van deze adverteerders kunnen gebruik maken van web-technologieën, zoals cookies en web beacons op onze site.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Evenmin zijn wij aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of gedateerde informatie.

Mocht je informatie, data of programma’s tegenkomen waarvan het copyright bij jou ligt, dan verzoeken we je dit te melden via info@interiorbarn.com.

Indien je informatie tegenkomt die niet goed, volledig of juist is, kun je tevens contact opnemen via info@interiorbarn.com. We stellen commentaar of aanvullingen op prijs.